Últimes Notícies

// Posted by :Moises Camuñas // On :dijous, 20 de setembre del 2012

El Barcelona B, de la Divisió d’Honor Plata, i el Balonmano Huesca, de la Lliga Asobal, jugaran un partit amistós el pròxim dimarts (19:30h) al Pavelló Municipal de Pardinyes. L’entrada serà totalment gratuïta 
Imatge de la roda de premsa de presentació del CH Pardinyes (Foto: La Paeria)
El Club Handbol Padinyes ha presentat avui al Gimnàs Royal el gran partit que es podrà seguir el proper dimarts al Pavelló Municipal de Pardinyes. Barça B i Balonmano Huesca seran els convidats pel club lleidatà per atansar a la gent handbol de primer nivell. A la mitja part d’aquest partit, el primer equip de l’entitat, que aquesta temporada jugarà a Primera Catalana, es presentarà davant la seua afició. A més, el club groc i negre ha confirmat un pressupost de 63.000 euros per aquest curs. 

Des de l’entitat lleidatana es vol fomentar l’handbol per tota la ciutat, per aquest motiu, l’entrada per gaudir d’aquest partit serà gratuïta. El Barça B, campió de la passada Divisió d’Honor Plata, i que no ha pogut pujar a la màxima divisió de l’handbol estatal perquè es troba el primer equip blaugrana, s’enfrontarà al Balonmano Huesca, de la Lliga Asobal. 

D’altra banda, el Pardinyes també ha aprofitat la roda de premsa per presentar el pressupost del club, que serà de 63.000 euros. “El pressupost és el més ajustat possible. Tot i tancar el curs passat amb dèficit zero, la recerca de patrocinis es fa cada cop més difícil”, ha reconegut el president de l’entitat lleidatana, José Manuel Zubieta. A més, fer-se soci del club groc i negre només costarà 25 euros. Amb el carnet “el soci podrà gaudir de descomptes per anar al Gimnàs Royal i altres establiments que encara estan pendents de negociació”, ha finalitzat dient Zubieta. 

El Pardinyes tindrà representació aquesta campanya des de la categoria Sènior fins a la Benjamí i Aleví, amb la recent creada Escola d’Handbol. L’objectiu de l’entitat és formar als esportistes com a persones i jugadors. Un altra novetat per aquest curs serà la creació d’una àrea de tecnificació, que de la mà de Kelvin de León i Ferran Huertas, els jugadors del club podran millorar els seus punts dèbils. 

En l’aspecte esportiu, el Sènior A i B de l’entitat encara estan pendents de possibles incorporacions per tancar les seves plantilles. El conjunt dirigit per Raül Rivas es desplaçarà aquest dissabte a Zaragoza per jugar un triangular davant del Huesca B i el Dominicos. Per la seva banda, el Sènior B disputarà el mateix dia un amistós a Alcarràs.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HANDBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //