Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :dilluns, 3 de desembre del 2012

Els lleidatans van sumar la segona victòria seguida com a locals contra equips de la part alta de la taula oferint una bona imatge. Els de Raül Rivas continuen invictes i al capdavant de la classificació
Imatge dels jugadors de l'Handbol Padinyes rebent unes indicacions (Foto: Joan Mor Villanueva)
El Club Handbol Pardinyes Lleida va donar un cop a la taula el passat dissabte, després de derrotar amb contundència al Sant Martí Adrianenc, segon classificat, en la novena jornada de la Primera Catalana Sènior Masculina. El conjunt lleidatà, que encara no coneix la derrota aquesta temporada, va contrarestar el ritme ràpid dels visitants i va oferir el seu poder ofensiu i defensiu, marcant 21 gols i rebent solament 11, en els primers 30 minuts. Al segon temps, les rotacions van ser la tònica i el Pardinyes, arropat per la millor entrada de la temporada al Pavelló Municipal, va sumar una nova victòria de prestigi.
L’inici del matx va ser molt igualat. Durant els primers 10 minuts, els dos conjunts es van anar alternant al marcador i el ritme de partit ràpid, que li interessava més als visitants, va ser la tònica. Poc a poc, la duresa defensiva local i les bones aturades de Xavi Escarp, que tornava a l’equip, van anar debilitant els atacs del Sant Martí.

La capacitat golejadora dels lleidatans es va veure posada a prova i els jugadors van respondre bé. Tots els jugadors van aportar molt en atac i, del minut 14 fins al descans, el Pardinyes va obrir forat al marcador. La primera part va finalitzar amb un dolorós 21-11 a l’electrònic.

A la represa, els jugadors de Raül Rivas van mantenir un bon nivell, tot i les constants rotacions del tècnic. Homes com Pedra, Quim o Jordi Santacana van tenir més minuts per anar agafant confiança. Per aquest motiu, el ritme del partit no va decaure i els gols, alguns de bella factura, es van succeir. Finalment, el Pardinyes també es va acabar imposant en el segon període i el marcador va mostrar el 39-26 final.

Aquesta victòria manté al Pardinyes al capdamunt de la taula i comença a posar por als seus rivals per la solidesa demostrada en cada partit. La nota negativa de la setmana van ser les lesions de Javier Alegre, que podria perdre’s el que resta de temporada per un problema al turmell, i de Paco Serra.

El següent partit del conjunt lleidatà, segons la Federació Catalana d’Handbol, ha estat ajornat per al dimecres dia 19 de desembre a partir de les 20:30h a Parets del Vallès.

Per altra banda, l’equip B del club va guanyar el derbi lleidatà contra l’Handbol Agramunt per 28-25. El conjunt lleidatà es col·loca a la part alta de la Tercera Catalana Preferent Sènior Masculina

Fitxa tècnica:

CLUB HANDBOL PARDINYES (39): Xavi Escarp (p.), Kelvin De León (7), José Delgado ‘Pipo’ (3), Abel Hervàs (2), Fran Pifarré (4), Eduard Pifarré (6), Sergio Martin (3), Jesús Velasco (6), Eloi Vidal (3), Eric Carrera (4), Albert Pedra, Jordi Santacana (1), Quim Solans i Jordi Soto (p.s).

SANT MARTÍ ADRIANENC (26): Vidal (p.), Lamine (6), Consegal, Bover (1), Víctor Rodríguez (2), Cornet (1), Eric (1), Pérez, Albert Ferrer (5), Díaz (5), Albert Sendrà (1) i Víctor Asensi (4).

PARCIALS: 21-11 i 18-15.

ÀRBITRES: Víctor González i Xavier Martínez.