Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :diumenge, 9 de desembre del 2012

Les blaves sumen la desena victòria consecutiva contra el KH7 BM Granollers i es converteixen en l’equip favorit per aconseguir el títol de Lliga quan només s’han disputat 11 jornades
Imatge del partit des de la llotja (Foto: La Paeria)
La temporada que està fent l'Associació Lleidatana d'Handbol està sent espectacular. Ahir, les blaves van sumar la desena victòria consecutiva i continuen sense conèixer la derrota a la Lliga Catalana. Les de Miroslav Vujasinovic van plantejar un partit molt seriós contra un rival d’entitat com el KH7 BM Granollers, que arribava com a segon classificat de la taula amb una barreja de joventut i experiència a les seves files.

El començament del partit va ser molt igualat, amb gols per part dels dos conjunts. A partir del minut 5, una petita davallada de les vallesanes, va fer que les lleidatanes aconseguissin una petita renda en el marcador. A partir d'aquest moment, aquest avantatge es va mantindre durant uns minuts fins que al minut 24, l'Associació va aconseguir distanciar-se per 6 gols, màxima renda en tot el matx.

Tot i això, les blaves van continuar tenint problemes en defensa, punt dèbil de les de la Terra Ferma durant tota la temporada. Al descans, es va arribar amb un 20 a 14, que tot i no ser definitiu, donava una certa tranquil•litat a les de Miroslav Vujasinovic.

A la segona part, el Granollers va sortir molt més concentrat que al primer temps. Fruit d'això, el conjunt visitant va anar llimant diferències i va superar fàcilment les defenses plantejades per les blaves, tant la 6 - 0 inicial com la 5 – 1 posterior. Poc a poc, les vallesanes, amb una defensa pressionant 4 - 2, es van atansar al marcador i al final, una certa precipitació en atac per part de l'Associació i una sèrie d'atacs ràpids del Granollers, van fer pensar a les mateixes jugadores visitants que podien treure un resultat positiu. A deu minuts del final, l'Associació es va quedar amb dues jugadores menys.

Però tot i els gols de la jugadora juvenil Judit Vizuete -autora de 14- i les defenses mixtes al final del partit sobre Emma Precup i Irina Pop, l'equip blau va tirar de veterania i va poder emportar-se els dos punts al final amb un resultat de 37-35.

Destacar el gran partit en atac d’Irina i Natàlia, amb 9 i 5 gols cadascuna, i l'estratosfèrica aportació d'Emma Precup tant en atac (va marcar 15 gols) com en defensa. Fins i tot, Irina va acabar el matx lluitant fins al final amb un fort cop a la mà que la farà passar per la consulta del metge.

Aquesta victòria aparta els rivals de l'Associació a quatre punts i les lleidatanes apunten a ser les màximes favorites al títol de lliga. La propera jornada, les blaves viatjaran fins a Gavà, jugant-se el partit a les 19:30 hores del dissabte.

Fitxa tècnica:

ASSOCIACIÓ LLEIDATANA D’HANDBOL (37): Mariama Kora (p.), Jennyfer Nana (3), Imma Soto (1), Rocío Ruiz, Irama García (1), Irina Pop (9), Montse Escala (1), Judit Rovira, Emma Precup (15), Laia Ribalta (2), Lucia Pasamán i Natalia Caldés (5).

KH7 BM GRANOLLERS (35): Lorena Ramírez (p.), Floriach (1), Enriquez, Blancafort (5), Bendala, Capdevila, Pi (4), Dedieu (1), Ascaso, Rojas, Moreno, Rodríguez (4), Mora (6) i Judit Vizuete (14).

PARCIALS CADA 5 MINUTS: 4-4 / 7-4 / 11-7 / 13-9 / 17-11 / 20-14 / 21-16 / 24-19 / 27-22 / 30-26 / 35-32 / 37-35

ÀRBITRES: Sabaté / Marcet.