Últimes Notícies

// Posted by :Lleida Sports Web // On :divendres, 1 de febrer del 2013

Les blaves tornen a la competició després de descansar la passada jornada a una pista fàcil. Tot i això, el tècnic croat Miroslav Vujasinovic no vol cap tipus de relaxació 
Imatge del partit de l'Associació contra les barcelonines a l'Onze de Setembre (Moisés Camuñas)
L’Associació afrontarà demà, a partir de les 21:00h, la setzena jornada de la Lliga Catalana al Pavelló Municipal de Sant Esteve Sesrovires. Després de la victòria al primer partit de la segona volta (la jornada passada l'equip lleidatà tenia jornada de descans) les jugadores entrenades pel tècnic croat Miroslav Vujasinovic, retornen a la competició a la pista del darrer classificat. 

Les blaves, que continuen líders de la competició, continuen avançant amb pas ferm per tal de classificar-se per la fase final de la Lliga Catalana, que disputaran els quatre primers classificats en finalitzar la competició. L'Associació presenta les baixes de Montse Escala (recuperant-se d'un fort cop al peu) i de Desi Rodríguez, jugadora juvenil que actua amb el primer equip amb problemes a l'espatlla. 

El partit no es presenta complicat per a les lleidatanes, ja que les barcelonines, amb només un punt, ja van perdre en la seva visita a l'Onze de Setembre per un contundent 40 a 20. Tot i això, el tècnic de l’Associació ha demanat a les seves jugadores intensitat durant els 60 minuts donat que no vol cap tipus de sorpresa i vol que l'actitud defensiva segueixi en la línia mostrada a la segona meitat del darrer partit disputat a Lleida. En cas de victòria, l'equip lleidatà continuarà comandant la classificació.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

// Copyright © HANDBOL //Anime-Note//Powered by Blogger // Designed by Johanes Djogan //